LAAJA VALIKOIMA MAINOSLAHJOJA

Kaikki mainospalvelut yhdestä paikasta – mukava, nopea ja ammattitaitoisin palvelu

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka Logotrade OÜ käyttää ja suojaa Logo.ee-sivustolle antamiasi tietoja.

Henkilötietojen keruu logo.ee-sivustolla

Henkilötietoja voidaan Logo.ee-sivustolla kerätä seuraavasti:

– meille antamiasi tiedot, esimerkiksi yhteystiedot kun rekisteröidyt logo.ee-sivustolle, lähetät tiedusteluja, suoritat tilauksen tai tilaat uutiskirjeen

– tiedot, joita saamme käyttäessäsi mainoslahjasivustoamme, esimerkiksi verkkopalvelun tililtä tai laitteeseesi lähetetyistä evästeistä (cookies)

– julkisista lähteistä saatavia lisätietoja.

Logo.ee-sivustolla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

– henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, kaupunki/kunta, postinumero jne.

– yrityksesi tiedot, kuten yrityksen tai yhtiön nimi, yhteyshenkilö, maa, ALV (VAT)-numero, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero, yrityksen tai yhtiön logo jne.

– evästetiedot www.logo.ee-sivustoa käytettäessä.

Logo.ee-sivuston keräämien henkilötietojen käyttö

Kerättyjä henkilötietoja käytetään:

– paremman palvelun tarjoamiseen

– tuotteitamme ja palveluidemme muuttamiseen henkilökohtaisemmiksi

– tilattujen tavaroiden toimittamiseen

– asiakassuhteen parantamiseen

– logo.ee-verkkosivuston kehittämiseen

– muiden velvoitteiden täyttämiseen

– uutisten, kampanjoiden ja tulevien tapahtumien välittämiseen uutiskirjeellä.

Logo.ee-sivuston keräämien henkilötietojen julkaiseminen

Emme myy tai välitä kolmannelle osapuolelle tietoja, joiden avulla henkilöllisyytesi voitaisiin tunnistaa. Tämä ei koske sopimuskumppaneita, jotka auttavat meitä logo.ee-verkkosivuston hallinnoinnissa ja takaavat tietojen luottamuksellisuuden. Voimme tarvittaessa luovuttaa tietokannasta kerättätyjä, lain sallimia tietoja viranomaisille.

Logo.ee-sivuston keräämien henkilötietojen muuttaminen

Sinulla on oikeus tietää, millaisia henkilökohtaisia tietoja sinusta on logo.ee-tietokantaan kerätty. Voit myös pyytää tietokannan sisältämien epätäydellisten, virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen lisäämistä, korjaamista tai poistamista. Voit täydentää, korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen logo@logo.ee

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Se auttaa järjestelmäämme tunnistamaan sinut käydessäsi uudelleen logo.ee-sivustolla. Evästeiden käyttö antaa meille mahdollisuuden parantaa palvelun laatua ja tehdä palvelusta henkilökohtaisempaa. Jos haluat poistaa evästeemme, voit määrittää selaimen vastaavasti, mutta luopuessasi evästeistä kaikki palvelumme eivät välttämättä toimi kunnolla.

Turvallisuus

Käytämme erilaisia turvatoimia varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden kun suoritat tiedustelun tai tilauksen sivustollamme. Henkilötiedot tallennetaan turvalliseen palomuurisuojattuun verkkoon. Kaikkia logo.ee-sivustolla vierailun, tiedustelun tai tilauksen yhteydessä saatuja tietoja käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikenne pankkien kanssa takaa sekä yrityksesi että henkilökohtaisten tietojesi ja pankkitietojesi turvallisuuden. Emme kerää tietoja alle 13-vuotiaista. Myynninedisämistuotteemme ja -palvelumme on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille henkilöille, mikä on linjassa lasten yksityisyyden suojaa verkossa säätelevän lain kanssa.

 

Tietosuojakäytännön ehtojen hyväksyminen

Käyttäessäsi logo.ee-sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme periaatteet ja ehdot ja olet tutustunut niihin. Pidätämme oikeuden päivittää ja muokata tietosuojakäytäntöä tarvittaessa ilmoittamalla siitä kaikille logo.ee-tietokannassa oleville henkilöille. Voit tutustua tietosuojapolitiikan yleisiin periaatteisiin Viron tietosuojaviranomaisen (Andmekaitse Inspektsiooni) verkkosivustolla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on logo.ee-sivuston tietosuojakäytäntöön tai tietojenkäsittelyyn liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä sähköpostilla logo@logo.ee