LAI VALIK REKLAAMKINGITUSI

Kõik reklaamteenused ühest kohast - mugav, kiire ning professionaalseim teenindus

Privaatsuspoliitika

Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas OÜ Logotrade kasutab ja kaitseb andmeid, mida te Logo.ee kodulehel kasutades esitate.

Isikuandmete kogumine logo.ee saidil

Logo.ee lehel isikuandmete kogumine võib toimuda järgmiselt:

– andmed, mis te meile esitate, näiteks teie kontaktandmed logo.ee lehel registreerudes, päringut esitades, tellimust esitades või uudiskirja tellides;

– andmed, mis me saame siis, kui te kasutate meie reklaamkingituste kodulehte, näiteks teie kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu, mis saadetakse teie seadmesse;

– täiendavad andmed avalikest allikatest.

Me võime koguda järgmisi andmeid logo.ee lehel:

– Teie isikuandmeid, nagu nimi, e-mailiaadress, kontakttelefon, aadress, linn/asula, indeks jne;

– Teie ettevõtte andmeid, nagu ettevõtte või firma nimi, kontaktisik, riik, KMKR (VAT) number, e-mailiaadress, aadress, kontakttelefon, ettevõtte või firma logo jne;

– küpsiste andmed, mis on seotud saidi www.logo.ee kasutamisega teie poolt.

Logo.ee kogutud isikuandmete kasutamine

Kogutud isikuandmeid kasutatakse:

 – Teie paremaks teenindamiseks;

– Teile või teie ettevõttele meie toodete ja teenuste muutmiseks isikupärasemaks;

– Teie kauba kohale toimetamiseks;

– Teie ja meie vahelise kliendisuhte arendamiseks;

– Meie veebilehe logo.ee arendamiseks;

– Muude kohustuste täitmiseks;

– Teie teavitamiseks tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevatest sündmustest uudiskirjaga.

Logo.ee poolt kogutud isikuandmete avaldamine

Me ei müü ega edasta mingil moel kolmandatele isikutele teie isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid. See ei hõlma lepingulisi partnereid, kes aitavad meid logo.ee veebilehe haldamisel ja lubavad tagada andmete konfidentsiaalsuse. Samuti võime me avaldada teie andmeid, kogutud andmebaasist, õigusaktidega lubatud ja nõutud määral, näiteks ilma piiranguteta riigiasutustele.

Kogutud isikuandmete muutmine logo.ee veebilehel

Teil on õigus teada, missuguseid isikuandmeid on teie kohta logo.ee andmebaasi kogutud. Samuti võite te taotleda meie andmebaasis teie kohta leiduvate mitteterviklike, ebaõigete või aegunud isikuandmete täiendamist, parandamist või kustutamist. Isikuandmete täiendamiseks, parandamiseks või kustutamiseks palume teil saata e-mailaadressile logo@logo.ee

Küpsised

Küpsis on väike fail (tärkidentifikaator), mille me salvestame Teie kõvakettale läbi veebibrauseri, millega Te meie veebilehte külastate. See võimaldab meie süsteemil Teid tuvastada, kui uuesti külastate logo.ee veebilehte. Küpsiste kasutamine võimaldab meil parandada teenuse kvaliteeti ning isikupärasemaks muuta Teile osutatavat teenust. Kui soovite meie küpsiseid hüljata, saate oma brauseri vastavalt konfigureerida, kuid küpsiste hülgamisel ei pruugi mõned meie teenused korralikult töötada.

Turvalisus

Me kasutame mitmeid turvameetmeid, et tagada teie isikuandmete turvalisus päringu või tellimuse esitamisel. Isikuandmeid säilitatakse turvalises tulemüüridega kaitstud võrgus. Kõiki logo.ee veebilehe külastamise ja päringu või tellimuse vormistamise käigus teatavaks saanud andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab teie ettevõtte andmete või isikuandmete ning pangarekvisiitide turvalisuse. Me ei kogu mingisuguseid andmeid alla 13 aasta vanustelt isikutelt. Meie pakutavad reklaamteenused ja reklaamtootedon suunatud vähemalt 13 aastat vanustele isikutele, mis on vastavuses laste veebiturvalisuse kaitse seadusega.

 

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumine

Logo.ee veebilehte kasutades nõustute te meie interneti privaatsuspoliitika põhimõtete ja tingimustega ning olete nendega tutvunud. Jätame endale õiguse vajadusel täiendada ja muuta privaatsuspoliitika tingimusi, teavitades sellest kõiki logo.ee andmebaasis olevaid isikuid. Privaatsuspoliitika üldpõhimõtetega saate tutvuda Andmekaitse Inspektsiooni kodulehel

Kontakt

Kõigi logo.ee privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust e-mail aadressil logo@logo.ee