LAI VALIK REKLAAMKINGITUSI

Kõik reklaamteenused ühest kohast - mugav, kiire ning professionaalseim teenindus

Reklaamkingitused ja roheline mõtteviis

21.09.2019

Jagage seda artiklit sõpradega:

Kaasajal, kui ukse taga kummitav energiakriis hakkab üha rokem märku andma ning taastumatud loodusvarad kahanevad järjest suurema tempoga ei ole roheline mõtteviis enam väheste väljavalitute nišiajaviide, vaid iga vähegi arukam inimene on endale esitanud küsimuse: mida saan mina teha, et maailm lähimate aastakümnete jooksul ei muutuks kõike lämmatavaks prügimäeks.

Võtmesõnadeks on saanud taaskasutus, korduvkasutus, ümbertöötlemine. Paljud inimesed sorteerivad heauskselt prügi, külastavad uuskasutuskeskusi ja mõtlevad pisut rohkem, enne kui ostlema tormavad. Ikka selleks, et olla loodussõbralik ja vähendada oma ökoloogilist jalajälge.

Rohelise mõtteviisiga on jõudsalt kaasa mindud ka reklaamtoodete vallas. Tarbeasju on ikka vaja, sama lugu on ka kingitustega ning loodussäästlike reklaamkingituste hulgast valikut teha saab igal juhul kergema südamega, tundes kinkimisrõõmu kõige täiega. 

Millised siis on loodussäästlikud ehk öko-sõbralikud reklaamtooted? Need on korduvkasutatavad, taaskasutatud materjalidest valmistatud, orgaaniliselt ehk mahedalt toodetud, komposteeritavad, biolagunevad ja taastuvaid energiaallikaid kasutavad tooted. Samuti kodumaiste ettevõtete toodang ja eesti disainerite valmistatud naturaalsetest toorainest kordumatud esemed.

Loodussõbralikud firmakingitused tänavad nii kinkijat kui kingisaajat

Oleme  rõõmuga ka oma kingivalikusse hulgaliselt loodussäästlikke tooteid lisanud. Näiteks Salvage kaubamärgi ökotekstiil: pusad, sviitrid, t-särgid, kotid on toodetud 100% taaskasutatud materjalist. Koostiseks orgaaniliselt kasvatatud puuvillatööstuse jäägid ja taaskasutatud plastikpudelitest valmistatud kiud. Tulemuseks pehme koega, vastupidav tekstiil, millest õmmeldud rõivad on kaunid ja stiilsed. 

Või siis maisitärklisest valmistatud sussikotid, mis on 100% biolagunevad ja komposteeritavad. Samas on need Suistanable loodussäästlikku firmamärki kandvad kotid kandmiskindlad ja neile saab suurepäraselt trükkida teie firma logo või tunnuslause. PLA maisitärklisest valmistatakse ka biolagunevaid pakendeid, kilekotte ja vihmakeepe. Sarnast materjali saab ka suhkruroost ning maniokist.

Pea kõiki orgaanilisi jäätmeid on võimalik taaskasutada. Näiteks kohvipaksust tehakse lillepotte ja märkmikke, õunamahla pressimisel järele jäänud massist saab kunstnahka meenutavat materjali, millest valmistatud kosmeetikakotid ja pinalid on väga stiilsed. Rääkimata bambus- ja riisikiust joogitopsidest või kirjutusvahenditest. 

Palju on räägitud plastikkõrtest, mis miljonite kaupa peale ühekordset kasutamist on sattunud loodust reostama. Alternatiivina on hoogu võtmas kõikvõimalikest looduslikest õlekõrtest korduvkasutatavad joogikõrred. Meie oma kodumaine väikeettevõte valmistab Saaremaa rannikul kasvavast pilliroost joogikõrsi, mida saab puhastada ja kasutada mitmeid kordi ning neile saab peale graveerida ka tillukese logo või isegi hüüdlause!

Moesõnaks on saanud nn sotsiaalne plastik, mis lühidalt öeldes tähendab plastikpudelite ja -nõude taaskasutust materjalina. Seda saab lisada kangakiududesse või valmistada täiesti uusi esemeid. Plastikukiude lisaks merest väljapüütud hüljatud kalavõrkudele sisaldavad ka unikaalsed meresokid. Ümbertöödeldud autorehvidest on loodud aga terve galanteriitoodete sari!

Lähenevat jõulukingihooaega silmas pidades on mõistlik ja tänuväärne läbi mõelda ka kinkepakendiküsimus. Miks mitte kasutada läikivate klantspaberite asemel kodumaisest puidust kinkekarpe? Või siis biolagunevaid kinkekotte, kui ilma pakendita kuidagi ei saa.

Loodussäästlik on kasutada ka taastuvenergiaallikaid nagu esialgu on veel meie päike, seega innovaatiline ja ergonoomiline Bobby Tech seljakott päikesepaneeli ja kõikvõimalike nutilisadega paneb kindlasti trendika reisiselli silmad särama! 

Mõtteviisi ja tarbimisharjumuste muutmine ei ole kunagi lihtne. Aga see on võimalik. Rohelist mõtteviisi annab kingiharjumustega siduda küll, kui natuke pingutada. Seda enam, et valikut väga ei ole. Kui soovime, et veel pärast meidki elukeskkond elamisväärne oleks ja inimesed jätkuvalt üksteist võiksid kingitustega rõõmustada.


Loe veel reklaamkingituste ja põnevate meenete kohta:


Pilliroost joogikõrred kaunistavad peolauda

Reklaamkingitused, mis tegelikult ka töötavad

ExtraWize helkur teeb su efektselt nähtavaks

Jagage seda artiklit sõpradega: