LAI VALIK REKLAAMKINGITUSI

Kõik reklaamteenused ühest kohast - mugav, kiire ning professionaalseim teenindus

Saamine algab alati andmisest

04.01.2021

Jagage seda artiklit sõpradega:

Nii eraelus kui ettevõtluses kehtib ühesugune printsiip – anna ja sulle antakse. Anna oma aega, tähelepanu, hoolivust, mõistmist, eeskuju, väärikust ning sa saad seda ka vastu! Sama printsiip kehtib kingituse maailmas. Kui soovid, et sinu ettevõtte kliendid või potentsiaalsed kliendid mäletaksid sind, pöörduksid sinu poole oma päringutega, külastaks su esindust või kauplust, telliksid ja ostaksid sinult, siis pead mõtlema, kuidas saaksid seda psühholoogiselt mõjutada. 

Nagu John Cacioppo, Chicago ülikooli tunnustatud kognitiivse ja sotsiaalse neuroteaduse professor, on uuringutega tõestanud: "Mida ulatuslikum on sotsiaalsest sidemest sündinud vastastikune altruism, seda suurem on edasiminek tervise, rikkuse ja õnne suunas." Teisisõnu – nagu sina mulle, nii ka mina sulle. Me ei mõtle sellele teadlikult, kuid midagi andes või kinkides puudutame alati positiivselt inimese alateadvust. Vastutasuks saate te naeratuse, vahest ka sõnalise tänu ja rõõmu ning sööbite positiivselt kingisaaja tundemällu. 

Turunduses ja müügis teame hästi, et klientidele tuleb anda: nii väärtuslikku sisu, head teenindust kui ka kvaliteetset toodet-teenust. Seeläbi saame vastu oma äriedu ja selle kasvu.

Sama kehtib ka kingituste maailmas – kingi ja sulle kingitakse. Sinu kliendid ja potentsiaalsed kliendid kingivad sulle aega, tähelepanu ja koostööhuvi ning seeläbi toetavad su edukust. 

Ka meie soovime anda: anname teile väga praktilist nõu, kuidas ärikingitusi tellida professionaalselt, läbimõeldult ja selliselt, et te ei peaks pettuma kvaliteedis, hindades, ideedes, teostuses ja kõiges muus, mis kingituste tegemisega kaasneb. Just seetõttu jagame teiega läbi kogu 2021. aasta igakuiselt väga praktilist nõu ja väga konkreetsed 10 sammu, kuidas jõuda ärikingituste ja reklaammeeneteni, mis kõige paremini toetavad sinu ettevõtte tänaste ja uute klientide alateadlike tunnete puudutamist*.

Soovime edukat 2021. aastat, olgem terved ja hoitud!

*Blogipostitus põhineb raamatul “10 sammu ideaalse kingituseni” (autorid M-L. Kallismaa, R.Vaher, 2017)

Jagage seda artiklit sõpradega: